Τώρα που όλα τα σκυλιά πέρασαν με επιτυχία τους αγώνες εργασίας και έχουν έγγραφη πιστοποίηση, έχουμε σχέδια για το καλοκαίρι του 2012 με δύο νέα ζευγαρώματα, από τους παρακάτω συνδυασμούς:
Ο EFIALTIS H.L. KYNON MELATHRON (”Εφιάλτης”) με την PEPPE NERO GINSENG GROVE (”Κυβέλη”) και την RANCIPAN HAHKA (”Magna”).
Αυτά τα κουτάβια θα είναι μοναδικά, καθώς προέρχονται όλα από εργασιακούς γονείς που όμως είναι ταυτόχρονα και σκυλιά εκθέσεων αλλά και υπέροχα κατοικίδια για οικογένεια. Ο εμπλουτισμός των κουταβιών με γονίδια αρχέγονου σαρ-πει και στις δύο γέννες, θα δώσει πιο υγιή κουτάβια , πιο έντονες προσωπικότητες και δυνατά ένστικτα! Όλοι οι γονείς είναι ελεύθεροι από εντρόπιο-εκτρόπιο, δερματικά προβλήματα, δυσπλασία, πυρετό των σαρ-πει και είναι ιδανικά σκυλιά για κυναθλήματα, κυνήγι και φύλαξη.
Ο συνδυασμός του Εφιάλτη με την Κυβέλη, πιθανότατα θα δώσει(ποτέ δεν ξέρεις με την γενετική ..) κοντοτριχα κουτάβια (horse coat) όλων των τύπων (σαρκώδες στόμα, οστέινο στόμα και κλασσικό ), καθώς ελπίζουμε να έχουμε και κάποια αρχέγονου τύπου επίσης! Η καταπληκτική σωματική δομή των δυο γεννητόρων, με το μυώδες και αθλητικό σώμα, το βαθύ στήθος, τα μακριά πόδια, το ισχυρό ένστικτο κυνηγίου και φύλαξης , το έντονο νεύρο και την μοναδική ευκινησία, την εξυπνάδα, την αντοχή και το ατρόμητο του χαρακτήρα ,θα δώσει τέλεια σκυλιά εργασίας και σπορ για γνώστες που θέλουν κάτι περισσότερο από ένα απλό κατοικίδιο .. .
Ο συνδυασμός του Εφιαλτη με τη Magna, θα δώσει πιθανότατα κοντότριχα αλλά και μακρίτριχα κουτάβια όλων των τύπων. Ο τρυφερός και αγαπησιάρικος χαρακτήρας, η έντονη επιθυμία να ευχαριστήσουν, η ήρεμη ιδιοσυγκρασία, η υψηλή εκπαιδευσημότητα και τα πιο γλυκά προσωπάκια αυτών των γεννητόρων, υπόσχονται υπεροχα κουτάβια για το σπίτι και την οικογένεια, αλλά να θυμάστε ότι πίσω από αυτά τα γλυκά πρόσωπα κρύβονται μεγάλοι κυνηγοί!
Σε αυτό το εκτροφείο δεν υπάρχουν νωθρά, διακοσμητικά σκυλιά ! Όλα τους έχουν δοκιμαστεί και συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται σε πολλούς τομείς (σπορ, κυνήγι, μάζεμα κοπαδιού, φύλαξη χώρου, σωματοφυλακή). Μπορούν να είναι τα τέλεια σκυλιά οικογένειας, αλλά έχουν επίσης συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις που δεν καλύπτονται από μισή ώρα βόλτα την ημέρα. Έχουν ανάγκη τόσο από σωματική όσο και από πνευματική εκτόνωση. Ζώντας όμως με ένα τέτοιο σκυλί είναι κάτι που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!