Στις 25-26-27 Φεβρουαρίου του 2011 , διοργανώθηκε τριήμερο σεμινάριο, από το working club του Clever Canin, στην Αυλώνα , με θέμα την εκπαίδευση σκύλων εργασίας σε καθήκοντα προστασίας, ιχνηλασία και συνοδεία (IPO-BH), με έναν από τους κορυφαίους εκπαιδευτές και κυναγωγούς του κόσμου, πολλές φορές παγκόσμιο πρωταθλητή σε αγώνες εργασίας Knut Fuchs από την Γερμανία.

Φυσικά τα σκυλιά του ΚΥΝΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ήταν εκεί, με πρωταγωνίστρια την Κυβέλη (Peppe Nero Ginseng Grove), που όπως όλοι παραδέχτηκαν, άφησε άφωνους τους πάντες, ακόμη και τον ίδιο τον Knut Fuchs, ο οποίος δήλωσε ότι πρώτη φορά έβλεπε σαρ-πει να δουλεύει σε εργασία και μάλιστα τόσο καλά! Έδειξε τον ενθουσιασμό του και έβγαλε πολλές πολλές φωτογραφίες με την Κυβέλη στο πλευρό του εν ώρα εργασίας, λέγοντας μας ‘’μ’αρέσει αυτό το σκυλί, το θέλω!’’.

Σαν περήφανη ιδιοκτήτρια και κυναγωγος δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παρά να μοιραστώ την χαρά μου, με τους ανθρώπους που με στήριξαν και με βοήθησαν και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους, αλλά πρωτίστως στην απίθανη Κυβέλη που πάντα μαγεύει μέσα στον εργασιακό στίβο με την ευκολία , την ταχύτητα και το στυλ που ‘’δουλεύει’’. Έτσι λοιπόν καταρρίφτηκε για άλλη μια φορά ο μύθος και η πεποίθηση πολλών ότι το σαρ-πει είναι ένα σκυλί του καναπέ.. Άντε και παγκόσμιο Κυβελάκι μου!!!